into the blue

Hejsan , varit på praktik idag är jätte trött! Duschade o ska kolla på into the blue nu på 6an :) det var längesen jag såg den..
Orkar inte skriva ngt speciellt idag. såååååååååå GODNATT :)
/ NICOLE <3

136 dagar kvar <3


NEEEEEEEEEEEEEEJ!

haha Sverige förlorade MED 1 POÄÄÄÄNG FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN så suuur jag blev.. menmen tyckte att dom spelade mycket bättre idag än sist.. synd..
Iaf var ledig idag så stack till väla med mamma o lillasyster :) sedan åkte vi o handlade lite mat och sånt.
Sen kollade jag på smallville sen the hills och sen the city och sen handboll haha..
kollade lite på lets dance men pallade inte se tv mer ville lyssna på musik.. så hamnade här istället :)
Jobb imorgon.. blöööh bussen klockan 8 NEJTACK.. men måste tänka på GREKLAND.. det som gäller nu haha..
Menmen ska äta lite godis nu o chillaaaa
NI FÅR ha en trevlig fredagskväll :) eller ja en fortsatt trevlig fredagskväll haha klockan är redan 10 :p
Pussokram <3
/
NICOLE <3

nuuså


Ledig imon :)

Heej, soft dag idag! hade bara en lektion . Smink vi fick hitta en bild var,  sen skulle man sminka varandra som den . Efter det slutade vi, jag stack hem och har tonat mitt hår :) mörkbrunt fast det syns lite rött fortfarande och det är inte jätte mörkt. Sedan såg jag handboll ASSÅ HAR NI SETT SÅ JÄVLA SYND ATT SVERIGE FÖRLORA SINA MATCHER DENNA VECKAN :(:( BLEV SKITSUR. det har varit precis typ.. imorgon är jag iaf ledig från skolan så ska åka och fika med mamma och mysa :) sen börjar handbollsmatch klockan 6 Sverige-Tyskland HOPPAS verkligen att Sverige vinner denna gången... Annars tror jag inte dom kommer va kvar mer i em. me hope.
Här är iaf bilder på eleonor som jag sminkade idag, har bilder på mig o djana också men eftersom att min telefon inte vill sända över bilder till datorn idag så tyvääääääääääääääärr:)
byebye <3



The Spotlight ain´t nothing without you.....

HEJ. Har jobbat idag igen, känns inte som att jag har haft någon helg eftersom jag jobbat.. är helt slut också är det skola imorgon.. PALLA!
MEEEEEEEN ÄR IAF GLAD FÖR SÅG NYSS PÅ REKLAMEN ATT BUFFY THE VAMPIRE SLAYER KOMMER IGEN PÅ TV400 :D vet inte om de har varit några avsnitt men skitbra :D Tisdagar är det :)
Sitter här och lyssnar på Gucci Mane feat Usher - Spotlight <3
Ska snart sova tror jag för är fett trött efter jobb..
Längtar sönder mig tills sommaren..!!!!!!!!!!!!!!!

Matte b suger.. och idag är det fredag:)

HAHA tjena. Hade prov i matte idag :( asså jag började på uträkningarna o allting blev fel även om jag tyckte jag gjorde rätt detta är katastrof.. har aldrig haft ig och hoppas på att jag inte får det på detta provet heller!
Aja hade bara provet idag sedan slutade jag vid halv12 stack till Väla och fikade med mamma :) köpte ett par nya byxor. Sedan gick jag runt helt mobbad och ensam för mamma skulle jobba haha :P Sen åkte jag hem har kollat på förhäxad och lets dance. Ska jobba imorgon.. alltså måste jag vakna upp tidigt börjar 9.30 men måste ta bussen vid 8. Jobbar tills 15.30 sedan vet jag inte om jag ska göra något och om jag kommer orka! Jobbar på söndag också och måste även plugga lite i helgen. Gud vad jag är trött på det nu orkar inte plugga meeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrr????? någon mer som känner så?:D HAHA det tror jag.

Sitter och lyssnar på musik just nu lyssnar jag på Jay Z & Alicia Keys - Empire state of mind.

148 dagar kvar.. KAN DET INTE GÅ SNABBARE????
PUSSSSAR
/
NICOLE <3


Jag&Djanaaaaa

Ge mig sommar tack..

Hejsan , det var väldigt längesen jag skrev. Men har inte pallat eller haft tid nu när skolan börjat hela denna veckan har jag varit helt slut..
Kan det inte bara bli sommarlov nu.. vill åka iväg till Grekland och sola och bada . Hatar januri - februari det är så segt.. GE MIG SOMMAR NU!
Längtar riktigt mycket.. menmen långt tid kvar.
Imorgon har jag prov i matte B.. det kommer gå åt helvete! Kan ingenting förstår inte det är skitsvårt!
Aja nu ska jag snart äta middag & sen blir de väll att plugga lite matte ngn timma sedan ska jag kolla på förhäxad och ta det lugnt :) Börjar inte förrän kvart i 11 imorgon så skönt! Sen har vi provet sen är nästa lektion inställd. Fast vi har ett grupparbete tills torsdag så vet inte om min grupp ska stanna kvar lite o börja med det. Fårse annars blir det antagligen fika med mammi på väla efter skolan innan hon ska jobba :)
Snart helg.. fast ska jobba i helgen,, men behöver ju pengar ska sluta klaga nu.
Ha det fint puss
/
Nicole <3



Nu börjar det igen..

Hejsan, var iväg med jobbet igår i Malmö, Hannah var också med så klart :) Vi var iväg hela dagen . Snackade om hur vi ska jobba osv, vi fick mat och så, vi var även på aquakul eller vad det heter och där hade vi simhopp från sån trampolin haha lite läskigt ;) Vi tog även plumsaremärket haha. STOLT , nej men iaf imorgon ska jag jobba.. på måndag är det skola jag orkar inte med allt igen. Men en sak som är bra är att tiden går snabbare när man gör ngt och har annat och tänka på :) det betyder att dagarna går snabbare tills Grekland!

Idag ska jag inte göra ngt speciellt har skittråkigt :s o ingen pallar va med mig haha skoja. Men det är skitkallt ute och fryser till och med inne.. ska nog ta en varm dusch snart :) skönt..
Mitt comviq kompis är slut.. så kan inte smsa ngn det suger! Hannah har smsat mig men kan inte svara henne,. hoppas hon loggar in på msn eller ringer mig snart haha. hon tror säkert att jag dissar henne.
/
Have a nice day.
Nicole <3






hej:D

TJA, ska klä på mig o sånt nu sen ska jag åka till stan o träffa hannah vi ska till jobbet o snacka med chefen för hannah kanske ska börja jobba där också :) Sen så kommer Fatima också till stan så ska vi fika eller ngt :) har saknat er <3


Jonas Brothers feat Miley Cyrus - Before the storm <3

I know this isn't what I wanted
I never thought it'd come this far
Just thinkin' back to where we started
And how we lost all that we are.

We were young and times were easy
But I could see it's not the same
I'm standing here but you don't see me
I'd give it all for that to change

And I don't want to lose her
Don't wanna let her go

I'm standing out in the rain
I need to know if it's over
Cause I will leave you alone

Flooded with all this pain
Knowing that I'll never hold her
Like I did before the storm
Before the storm


*

There´s always gonna be another mountain, I´m always gonna wanna make it move.
Always gonna be an uphill battle sometimes I´m gonna have to lose
..
ain´t about how fast I get there,  ain´t about what´s waiting on the other side.. It´s the climb


RSS 2.0