19- 20/6

Igår var vi hos mormor hela dagen, åt massor med mat o jordgubbar haha .. iaf senare åkte vi hem och på kvällen kom Mohamed till mig :) åker snart.. kommer sakna honom som fan :P han kan hänga med i resväskan haha,..

Idag blir det stan med Fatima, Hanna o Gufi tror jag det blir antingen fika eller sitta vid stranden med fika :) myys <3


Snartsnartsnart :)

Hello :)

Hejsan :)
Idag var jag först med mamma, vi åkte in till stan var o handla lite o träffade mormor ett tag. Sedan blev det hem, kollade fotboll :p Brasilien - USA.

Sen kom Mohamed hem till mig, så kollade vi på en till match haha ; Egypten - Italien. Italien förlorade :(:(:( HAHA!

Han stack hem för ett tag sedan och nu måste jag snart sova, för tidigt imorgon väcker mamma mig för då ska hon lämna mig Sahlina o Andreas hos mormor medan mamma jobbar o sedan kommer hon också så ska vi typ äta o sånt.

Vad som händer mer img har jag ingen aning om :) Fårse.


Kreta snaaart! längtar :D:D:D <3<3


skriva blogg igen?

Haha, funderar på att börja skriva i bloggen igen :b Men varje gång jag gör det slutar jag alltid.. vet inte varför haha!
Ska göra ett nytt försök iaf :D

Idag har jag passat min lillasyster ( Sahlina) Sedan kom Mohamed hem till mig <3 :)
Vilket fint sommarväder det är va? NOT!
haha... riktigt tråkigt :( iaf.. skulle följa mohamed till bussen och precis när vi skulle gå utanför dörren började det spöregna! herregud vad det regna.. men följde han en bit ändå för tyckte det var synd om han skulle gå sj haha xD var helt plaskblöt när jag kom hem! Så det blev in i duschen sen gjorde jag te :) o nu sitter jag här. Ska nog snart sova.. är mega trött:b

Kreta om 6 dagar <3 :)
Det ska bli så skönt med lite sol!

RSS 2.0