*

Both hands tied behind my back with nothing..
oh no these times when we climb so fast to fall again.
Why we gotta fall for it now..


I don´t want this love to feel like a battlefield.

Rosa bandet galan

Hejsan, i förrgår kväll var jag på Rosa bandet galan med mamma i Malmö. Det var väldigt stort. Det var roligt att vara där några bra artister :) Speciellt LeonA LEWIS <3 hon är så vacker.
Blev inte så många bra foton eftersom att när det var mörkt på scenen såg man bara svart på fotona. Så vissa är tagna på tv skärmen som satt i taket.

Sarah D finer.
Måns <3
Leona L

Mammi o jag<3
Timbuktu

Loov:D

Hejsan alla glada:) eller? haha.
Äntligen lov.. fast hälften av lovet redan har gått.. det går för snabbt :( Måste plugga en massor också men jag orkar inte,, I helgen gjorde jag ingneting speciellt. Jobbade. Var hemma hos Fatima i söndags efter jobb :) det var soft fixade hennes hår eller försökte haha.
I måndags var jag på väla med mamma :) Köpte ett par nya nike skor är väldigt nöjd. Sen köpte jag en topp.
Sen åkte vi till city gross och handlade och sen hem.
Igår var det PArty med mina giirls <3 Tack för igår allihopa! Haha..
Idag väckte mohamed mig klockan 10 i telefonen :) tack för det :@ haha skoja. Sen kom han hit och var här tills han skulle jobba. Nu blir det tv och mat. Pappa köper chips med dippa till mig (A) och ska se PRISON BREAK SEN YES haha :D<3
Imorgon ska jag till Rosa bandet galan med mamma NICE :D <3
Nu kom pappa MED MINA CHIPS HAHA. pusshej ;)


So i put my hands up

Heeeeeej! var i skolan idag, hade manikyr och sen hade jag samhälle. Sen slutade vi så stack med Djana till hennes mormor och sen jobbade jag klockan 4.
Är helt slut men glad för att engelskan va inte förrän tills efter lovet:D så GISSA om jag är glad:D behöver inte plugga plus att vi fick arbeta med engelskan hemma imorgon så börjar senare :) GÖTT!
Såg Prison Break nyss. skiter iii om det är gamla avsnitt för det är så JÄVLA BRA. dör. menmen
Nu blir det snart sova FREDAG IMORGON, OCH LOOV en hel veckaaa utan skola, skönt eller VAD.
Godnatt PUSS

ITS A PARTY IN THE USA

Tisdag

Hejsan. Har inte skrivit på ett tag.. tar ibland litet tag innan jag skriver för att jag inte hinner. Idag var det skolan hade egen hårvård så färgade mitt hår :) blev jätte nöjd faktiskt en rödbrun färg. Sen gjorde Djana några fina flätor på mig :D Puss.
Slutade skolan halv4 idag.. blöh sen var det grekiska en timma. NU ÄR JAG HELT DÖD.. men måste göra engelska som jag har till fredag ska redovisa om en låt och sånt skit.. sen blir det sooova! Och imorgon är det praktik kulkul :)
FÖRRÄSTEN såg jag ett av de nya avsnitten av the hills på en sida jag hittade igår.. OMG ASSÅ vad jag HATAR Kirstin som är med nu. blööh på henne hon förstör allting.. i miss lauren :(. Menmen
Såg lite Prison Break också nyss ME LOVE <3 aja nu ska jag göra lite engelska.. Pusspuss sov sött!


<- så blev min färg. wie :) kanske ser lite anorlunda ut i ljuset.

fina flätor :)

HEJ

Hej, jobbade igår sen kom jag hem och sen stack vi till Hyllinge till några vi känner. Kulkul. Idag blir det jobb... tills klockan 6 känner inte för det är förkyld har mega ont i halsen så ska jag vara i vattnen hela dagen.. Imorgon har jag prov i matte B och jag har inte ens pluggat och jag fattar ingenting.. måste plugga ikväll när jag kommer hem..
BLÖH PÅ DENNA DAGEN . Byebye.

Lördag

Hejsan, igår var det skolan först vi hade modell Djanas mormor för gråhårsfärgning. Sen träffade jag Mohamed ett tag senare på kvällen kollade jag på idol. HEJAR PÅ RABIH såå söt han är., och Tove är skitbra :)
Sen idag vaknade jag tidigt för att jobba.. är helt slut nu.. Såg fotbollen Sverige- Danmark.. HADE DAMP får alltid damp när jag ser fotboll haha speciellt när det inte går som jag vill.. Aja..Ska se Skruva den som Beckham på 4an sen sova.. Kan vakna sent imon iaf för börjar inte förräns 14.o0 imorgon GÖTT :D
Men ha det fint Pusssar!


withyouwithyouwithyou..

heeej :) igår blev det ingen skola för mig, mådde bajs ;P så stannade hemma. På kvällen städade jag hela mitt rum så det är RENT O FINT NU :) (Y) så skönt o va i sitt rum när det är helt nystädat lite mysigt med tända ljus och sånt, när det inte ligger kläder överallt osv :) HAHA!
Praktik idag gick bra :) Klippte mamma och slingade hennes hår, klippte även min bror och två av mina kusiner.
Pappa hämtade mig efteråt vi stack och handlade, nu ska jag hjälpa min bror att baka äppelkaka muums, jätte gott när man gör det hemma tycker jag :). Sedan kommer Prison Break på Ztv klockan 9 så hoppas jag får sno tv:n av pappa eftersom att jag inte har den kanalen i mitt rum.
Imorgon slutar jag klockan halv 12 GÖTT:D har bara manikyr :). Sen jobbar jag klockan 4 så får väll se vad jag hittar på där emellan.

With you- Chris brown haha min rubrik för att jag lyssnar sönder den låten nu . Läääängeeesen <3 Pussheej



HEELG :)

Hejsan:) igår var det först skoolan, sen hängde jag med Djana hem sedan stack jag och jobbade. Kom hem hade prov idag så skulle pluggat till de igår.. men du tror när Prison Break är på tv:n DÅ KAN MAN INTE PLUGGA. även om det är gamla avsnitt. 2 I RAD. så himla underbart (A) i love Prison break <3
Hade provet idag gick sådär. Fick sluta direkt efter så jävla skönt <3 Sen blev det fika o annat med mina underbara vänner som jag inte träffat på mega länge.. saknat er <3<3
Sen blev det mys hemma med massa gott med familjen kollade idol och sedan någon bra film som gick på 5:an :)
Imorgon blir det VÄLA med Gufi :) (ÄR JU LEDIG wiiie, får äntligen sova lite länge på en lördag) kanske med mamma också. Djana ska kanske fixa mitt hår då på salongen eftersom att hon praktiserar IMON kul :)
Men nu ska jag sova, är riktigt trött ! Ha det fint pusssssar!

Erik Hassle- Hurtful <3 har fortfarande inte tröttnat på den! loove.


RSS 2.0