Stranden:)

Idag så blev det stranden med familjen. Vi var i Domsten som ligger nära Höganäs. Det var rätt kul :D

 


Med älskling, sen Fatima & Gufii :)

Det är så skönt med solen, hoppas vädret håller sig så länge :)

Idag så var jag först på Bjuvs bad med älskling, sen så skulle han egentligen hem, men så tvingade jag med han hem till mig HAHA, fast han stannade inte länge, för att sen hade jag bestämt med Fatima & Gufii. Jag skulle träffa dom vid 18.00 tiden men dom kom hem till mig och överraskade mig tidigare HAHA  sen satt vi hemma hos mig lite allihopa. Sen stack Mohamed hem vid 19,00 så var jag ute med Fatima och Gufii tills dom stack hem vid 22,00 Hade skitkul som ALLTID :D ÄLSKAR DOM JÄTTEMYCKET, dom är verkligen ÄKTA VÄNNER, dom är som mina systrar :) är så himmla glad över att dom är mina vänner. Menar det verkligen, dom är bäst och underbarast! Har inga bilder från dagen  eftersom att jag har VÄRLDENS dåligaste kvalite på min tele så blev bilderna helt fuckade. Men sen när Fatima och dom skickar bilderna som vi tog från deras tele, så kommer bilder på oss som vi tog :) Har haft en JÄTTE BRA dag :D med dom BÄSTA :) Tack för idag änglar :) <3<3 Nu har jag fått lite bilder av Gufii :)


Jag & Fatima :)

Fatima och sin slash ice som ALLTID, hAHAH hon älskar verkligen det, :)

Denna bilden tog jag från min DÅLIGA, telefon :), fast då var Jennifer med oss också. Det är Jennifer, Fatima & Gufii.


Ute med Jennifer :)

Efter att jag varit på stranden idag så duschade jag bara och tog det lugnt, senare så kom Jennifer hem till mig :) Sen stack vi hem till henne ett tag, sen var vi ute o vandrade HAHA, men det var rätt kul :)

 

 Kat DeLuna Ft. Busta Rhymes - Run the show <3

Kat DeLuna Ft. Elephant Man - Whine up <3

Mycket bra låtar :)

 

 

 


Stranden

Idag så skulle min pappa fika i stan, så jag och Mohamed åkte med honom och medan han fikade så var vi på stranden och solade & badade. Det var jätte mysigt :) Sen hämtade pappa oss vid halv 4 så åkte vi och lämnade Mohamed sen stack vi hem. Nu ska jag in och duscha sen vet jag inte vad jag ska göra. Fårse :)

Hbgfestivalen

Fredag:

Var på festivalen med Fatima&Gufii idag, hade riktigt kul som man ALLTID har med dom. Man kan aldrig vara sur när man är med dom man skrattar ALLTID. Ni är äkta vänner, älskar er två :) <3 HAHA Fatima och hennes slash ice ;) Ingen fattar bara vi :). Men iaf tack för en underbar dag <3!

Lördag:

Var på festivalen med Mohamed, hans mamma och Fatima hihi det var jättekul ! Har verkligen saknar Mohamed! Sedan vid 22 stack dom hem så var jag med andra kompisar. :) Fast åkte typ inga karuseller idag, och jag hade verkligen ont i fötterna av dom skorna jag hade på mig. Hade pumps så hade jätteont i tårna kunde knappt gå haha, men annars var dagen bra:).


Äntligen fint väder!

Äntligen så får vi lite sommar, inte bara regn regn regn varje dag. Så nu ska jag passa på att sola lite i trädgården sen så ska jag göra ve mig & sen så sticker jag till Hbg - festivalen. Hade jätte kul igår också fick jag träffa Fatima & Gufii efter så långt tid, har verkligen saknat dom! Menmen nu ska jag ut och sola :) hihi.


Helsingborgsfestivalen :D

Torsdag,Fredag & Lördag MÅSTE bara dit alla dagar, idag ska jag först dit med familjen och senare när dom sticker hem så kommer jag att vara med några kompisar :). 
Karusellen på bilden är min favorit karusell den måste jag åka :D hihi!
Skriver antagligen mer i bloggen sen när jag kommer hem!



RSS 2.0