SLEEPPPPPPPPPGODNIGHT

Heej, har inte hunnit skriva vet.. men mycket att plugga och så nu för tiden och är bara jävligt trött :).
Provet i idrott var inte så svårt iaf :) tror jag kommer få MINST VG HAHA . :)
Seen har dom hittat mitt busskort på jobbet också så det är ju bra.
hade praktik idag, sen hem. Var med mohamed :) sen VAR DET PRISON BREAK PÅ ZTV ooo ja det är gamla avsnitt. OCH? DET ÄR ÄNDÅ SÅ JÄVLA BRA :D har saknat det :(.. <3
Nu blir det läsa lite i en bok jag läser för vi ska typ snacka om boken vi läst på svenska lektionen nästa vecka .. jag har typ bara 200 sidor kvar så det e ju lugnt :)
NOOT hihi :)
ha det fint <3 heheh, pussssssssss GODNATT!

Godnatt!

Hej.. jobbat idag.. KÖPTE nytt busskort igår.. och idag var det borta.. blev så jävla sur.. menmen vad ska man göra? Nu har jag pluggat sen jag kom hem orkar inte bry mig mer är så jäkla trött så nu tänker jag sova :)
Godnatttttisssh ;p

What would my mama do uh oh uh oh

Heeeeej , helgen - varit hemma bara typ jobbat och pluggat. DET SUGER. har ju prov imorgon, börjar jobba 2 idag så vaknade tidigt för att plugga. Det jag håller på med nu..ORKAR INTE :D och knarkar låten

Pixie Lott - Mama Do


Men nu måste jag plugga haha.. skriver kanske ngt senare ikväll innan jag sover. Pussssokram

Imorgon är det fredag!

Hejsan allihopa,.. har inte hunnit skriva här någonting har inte hunnit eller orkar.. har typ jobbat och pluggat och varit så trött efter skolan .. har ett prov på måndag i idrott och hälsa.. så himla mycket sidor och frågor att träna på,. kommer inte hinna plus att nu ska jag jobba hela helgen också.. katastrof :)
menmen orkar inte tänka för mycket på det.. gör så gott jag kan :). Imorgon är det fredag.. skönt eller ja det blir ändå jobb o plugg hela helgen så.. men..
Iaf ska försöka skriva lite i helgen. Ha det fint pusshej.





Tröttt

Heeej! Då var det måndag igen.. är så trött på skolan och allting nu orkar inte.. känns inte ens som att det var sommarlov nyss! Var helt död i skolan idag haha.. hade en håla på nästan 3 timamr så då stack jag o Eleonor till familia kollade lite och åt haha.. Sen stack jag hem Mohamed kom hem till mig :) <3 Jag älskar dig.
Nu blir det äta duscha och sen göra svenska läxa.
SEN SOVAAA ANTAGLIGEN :) - byebye <3


my life be like oooohaaah



Jag älskar min lillasyster


until the end of time

HEEJSAN alla :) hade jätte trevligt igår med alla er tjejer! Vi firade hannah . Vi åt mat på haket först myyysigt :) sen gick vi runder lite sen mc sen åkte vi hem :p
Idag har jag jobbat slutade vid 16.00 sen åkte jag med mamma o mormor för att kolla på en hund min mormor ska köpa så jävla söt :D Sen hem åt och nu softar jag vid datorn och så :) Tänkte se om det kommer något bra på tv:n ikväll eller något, men ni får ha det fint.

Här kommer några bilder från igår:






FREDAG! :D

Tjena! var i skolan idag tills halv4 och DET SUGER men iaf:D Sen fixade jag en sak och sen stack hem . Nu ska jag bara fixa mig snabbt och sen blir det till stan för att fira hannah som fyllt år i onsdags :)
Jobba imorgon.. så kommer nog inte skriva här mer förrän imorgon kväll om jag hinner efter som att jag börjar tidigt imon! Men ni får ha det så trevligt i helgen. :)


JUST DET jag och mamma har köpt biljetter nu så vi ska till Rosa bandet cancergalan i malmö den 29 oktober som sänds på tv 3 :D O LEONA LEWIS kommer diit WOHO :D jag är GLAD HAHA sen kommer andra artister också dit men dom står inte än :d hoppas det är bra :)
Pusssshej:)



Party in the U.S.A

Heej, hade praktik igår gick bra , sen hem dog. Idag skolan softa lektioner manikyr och sedan film på samhälle fick sluta tidigare, stack hem till mormor var där ett tag tills jobb väntade. Slutade halv7 sen var  jag hemma vid 8. Såg idol åt osv. Nu ska jag läsa på lite om färg som vi har tills imorgon sen blir det sova PÅ DIRREN! imorgon ska Hannah firas (hoppas jag) :D Men nu ska jag dra PUSSHAJ SOV GOTT!

MILEY CYRUS- PARTY IN THE U.S.A <3


Fint rum igen.. haha

Hellllllloooo stack & fikade idag med pappa, mohamed kom dit också så va med han <3 Sen har jag kollat på idol, städat mitt rum FÖR EN GÅNGS SKULL! haha.. så nu är det JÄTTE FINT O MYSIGT IGEN :D fast det var en spindel här inne o försökte döda den men den försvann :( kommer inte VÅGA ATT SOVA HÄR INNE OM JAG INTE FÅR TAG PÅ DEN ! HAHA klarar inte av spindlar.. ALLS.
haha snart sova.. praktik imon till 6.. KILL ME :( bye <3

Tja

Igår var det skolan, skitnice dag matte läraren var sjuk så slutade vid 1 :) GÖTTT! Sen blev det hem somnade vid soffan haha,, sen stack jag in till stan för att åka på jobbmöte. Sen stack hem kollade tv.
Idag stack inte till skolan , de skulle vara ngn orgentering i pålsjö sen skulle vi sluta så missa ingenting speciellt iaf.
imorgon fyller Hannah år :) haha:D <3

The forgotten

Heeej igen. ME DON´T ORKAR SKOLAN IMORGON nejtack.. menmen såg en skitbra film nu ikväll The forgotten hette den helt sjuk men skitbra se den om ni får chansen :)
Nu blir det snart att sova som gäller. är riktigt trött.


The Forgotten

Sunday..

Hejsan, jobbat idag .. segt! Men måste tänka på GREKLAND!
Nu är denna dagen också snart slut.. det går fööör snabbt! Skola imorgon IGEN..
Nej tack..
Hannah fyller år snart :D MOHAHAH är 5 dagar äldre än dig HANNIS ;) naaw haha.
Nu blir det MAT för jag är HUNGRIG haha.. POOOSSSSHAJ



God natt!

Nu blir det sängen som gäller.. är helt slut efter jobb idag.. Plus att jag ska jobba imorgon igen... fast ska va i den varma bassängen imorgon.. GÖTT! menmen sov sött söndag imon igen :( helgen går för snabbt.. sen skola EN HEL VECKA TILL HAHA.. bara tiden går snabbt så!



B-B-B irthday (:


Birthday

Heejsan! har inte hunnit skriva alls här i bloggen.. för igår så var det skolan hem fixa sig och sen åka iväg eftersom att jag fyllde år :) Vi stack till mezo åt mat och sånt jätte trevligt.
Sen idag har jag jobbat hela dagen så .. men skriver nu iaf :)
Lägger upp lite bilder från igår lite senare för ska äta och så nu :)


ingenrubrikkkk

Hejsan, var i skolan idag hade rätt softa lektioner typ manikyr och sen såg vi film på samhälle.
Sen efter det stack jag hem till maria för att klippa hennes hår och sedan drog jag vidare till jobbet.
Kom hem åt kollade idol och sånt shiet och nu är jag fetetrött. Längtar tills imorgon :D för då ska jag va med alla dom bääästa! och jag fyller äntligen år. LÄNGTAAAAAAR! Haha pussss!


Leona Lewis- Happy<3


09-09-09

Haha, tycker det är roligt att det är 09-09-09 :D xd
Menmen idag var jag på praktiken, det var okej blev helt trött efteråt slutade typ vid 18.00.
Sen blev det hem äta o sånt .. ska se idol snart! Missade det igår för att vår tv hade störningar elr ngt vår sån box det var ingen signal så vi kunde knappt se några kanaler :( TUR att det funkar idag iaf :D
NU ÄR DET BARA 2 DAGAR KVAR :)
HAHA!





eyyy yooo!

HEJSAN :) haha! soft dag men har varit riktigt trött hela dagen. Hade idrott vi skulle springa i skogen KUUUUL, nej! Sen hade vi mentor efter det slutade vi eftersom att vår lärare inte var där idag :D GÖTTTT! Sen hängde jag med Djana till statena för att leta salong till henne & sedan åkte vi hem till henne. Efter det hämtade mamma mig så hämtade vi upp mormor och min morbror sen stack vi hem. Har inte gjort ngt annat speciellt idag.. SKÖNT att inte göra ngt speciellt ibland!
Saknar mina älsklingar <3 MEN VI SES PÅ FREDAG:D hihi!

Pitbull - Hotel room <3




To do with my giiirls <3

Detta är en lista på allting jag & mina underbara vänner ska göra tillsammans :D<3

* Grekland
* Köpenhamn
* Fika ännu mer på mezo
* shoppa som fan
* Entré ( Malmö )
* Många tjejkvällar framför tv;n och feta oss med mat :)
* Ta studenten tillsammans
* Balen
* Efterfeeest
* Fira nyår                                                                                                                                                     
* Typ resa runt överallt i världen, USA, Indien, Egypten, Japan osv..
* Se Ciara live
* Fotbollsmatch
* London
* Tivoli i danmark
* Laserdome, bio m.m
* sitta och bara snacka om allting som finns
* festivalerna
* Åka skidor





<3<3<3<3




Jobbjobbjobb

Hejsan! GISSA om jag är trött ? JA:) jobbat sedan 14-18 sen var jag inte hemma förrän vid 20,00 man blir så trött där inne av luften på badhuset så är typ helt slut nu..Skola imorgon :( orkar inte har idrott första lektionen också.. PALLA! börjar typ kvart över 8. Sedan slutar jag nog vid 14.00 tror jag så det är ju soft :)
Jag vill shoppa :( är så sugen behöver ny jacka & skor o allt möjligt.. längtar tills man får pengar <3 & på fredag är det ju MIN BIRTHDAY YEAH ;) <3


vill att the hills ska börja igen! Men synd bara att inte Lauren kommer vara med längre :( det kommer inte vara desamma utan henne.. hoppas det är bra iaf!

Dj David & Dony - Somebody Told You How Much I Love You




malmö..väla & annat

Hejsan :) Idag var vi i Malmö med skolan var på en frisör mässa eller vad man ska kalla det .. några från australien visade massor med olika klippningar färgningar och uppsättningar.. det var kul men somnade nästan för var helt trött.. satt där hela dagen så till sist orkade man inte lyssna mer xD På rasten var jag en sväng på entré har aldrig varit där innan ( shoppingcenter) riktigt nice och stort var det.. önskar man hade haft pengar så man bara kunde shoppa en massa! menmen får vänta tills lönen kommer.. tog inga bilder där på den frisör saken glömde ta med kamera menmen :( måste bli bättre på att fota saker haha har bara massor med gamla bilder.. iaf.. efter den saken stack jag och fikade med pappa o sahlina:) blåste som fan ute idag.. haha! Sen blev det väla och sen hem.
Såg någon sjuk film nu på kvällen om ngn barnvakt som försökte sno deras barn o förstöra för deras familj fick damp haha..
Jobba imorgon :( orkar inte ska upp jätte tidigt.. menmen need money ..
FYLLER ÅR SNART WOHO längtar äntligen 17 haha känner mig så liten att jag fortfarande är 16 år :S omg.. haha!

&
Jag saknar mina underbara vänner, loven och sommaren!





HAHAH det här är en vanlig konversation mellan mig hannah o Fatima helt normalt :)




NOrubrik,

Heeeeeeej , var på praktik idag mellan 10-18 omg så TRÖTT JAG ÄR! färgade en ny som jobbar på salongens hår o lite annat.
Och imorgon blir det skolan och sen JOBB :( Blöh :)


Britney Spears- out from under <3<3<3





Flo rida- Birthday <3

RSS 2.0