Tröööttt!

Hejsan, jag är heeelt dööd just nu.. iaf, igår jobbade jag tills 16,00 sedan stack jag hem för att fixa mig o sen åkte jag till bjuvsfestivalen med Fatima & Hannah alltid kul med er tjejer :) <3 Sen hängde Hannah med mig hem och sov hos mig. Sen idag åkte vi in till stan vid 13,00 för att jag skulle jobba och hon skulle hem. Nuuu är jag helt tröttttt ska färga håret mocca chokladbrunt som det blev, hoppas det blir fint haha xD  o sen ska jag softa sen sova eftersom att det är skola imorgon :( blööh..

Hahaha min älskade lillasyster som jag älskar sååå mycket!

IT´S FRIDAY!<3

Heeeeejjj!!!
Tack
att det är helg nu.. orkar inte skolan asså..
jag vet har inte skrivit på mega länge.. men det blir bara så för orkar aldrig menmen skriver när jag har lust och idag hade jag lust att skriva här :) Bjuvsfestivalen är idag & imorgon skulle egentligen åkt dit idag men orkar inte.. plus att jag jobbar imorgon tidigt måste ju spara pengar till grekland resan nästa år hahah xD Ska åka två gånger :) 1 gång med familjen och en gång med vänner.. HAHA sommaren har nyss varit o jag har redan planerat nästa ;b Men imorgon efter jobbet ska jag nog till festivalen :)
Har lust att färga mitt hår ska nog köpa färg idag men vet inte riktigt vilken färg kan inte bestämma mig.. men vill nog ha lite mörkare än vad jag har nu.


RSS 2.0