happy new year!

Hej :) Nytt år snart.. Tänk att detta året i sommar så åker vi:) äntligen blir det av ,, Kreta 2010 med mina systrar kommer bli bäst :)
Ska fixa mig nu sen ikväll åker vi på middag / fest eller vad det är med familjen o mohamed ska med. Det kommer rätt mycket folk dit så det ska bli kul.

Kommer inte kunna skriva mer idag eller så, men ville bara säga Gott nytt år på er alla :)

TONI BRAXTON - YESTERDAY


GOD JUL <3

Hejsan :) julafton idag.. det är så mysigt :) Ska snart iväg med familjen för att åka o byta julklappar med kusinerna, sen ska vi hämta upp min mormor tror jag. Sen blir det hem med en mysig kväll med julmat, GODIS , film JULKLAPPAR HAHA osv :) ;)

Men iaf ville bara önska alla en god jul, hoppas alla får vad ni önskat <3 :)

/ NICOLE <3


snöoväder

Hej, det snöar som fan och är riktigt kallt ute.. skulle egentligen åkt o fikat idag med mina systrar <3 Men ingen av oss pallar på grund av vädret och våra tåg blir säkert inställda osv. Därför blev det ingenting. Har typ kollat på Buffy & vampyrerna hela dagen haha eftersom att Hannah skickade en sida igår och då kan man inte låta bli att kolla .. ska kolla på alla säsonger för älskar det programmet! KAN INTE FATTA ATT HANNAH GÖR DET OCKSÅ HAHA. äntligen ngn annan som gillar det :) gött (y) Så sitter o kollar på det just nu faktiskt snart klar med säsong 1 :)
O ANGEL ÄR SÅ SNYGG VISST ?;)
Menmen ha en trevlig kväll snart jul o nyår <3 o snart ska en resa bokas förhoppningsvis Puss / NICOLE <3


Sjuk :(

Tjena, mår så himla dåligt idag är jätte förkyld :( och har mega ont i halsen.. de suger.. Stack till familia idag med sahlina och mohamed, dooog hon lyssnade inte på vad jag sa. Har iaf köpt klart alla mina julklappar nu så satt och mös ikväll med tända ljus och packade in alla :)
Finns ingenting bra på tv och har jätte tråkigt :s önskar det fanns ngt kul att göra. Men är mega trött också. Iaf därför jag kände för att skriva lite här har ingenting för mig haha :b

Lite musik

Taio Cruz - Break your heart

Jason Derulo - Watcha say

Beyonce - Kitty kat

Keri Hilson feat Akon - change me


hahahhaHAHAHA längesen..
Keri Hilson ft. Akon – Change Me
Taio Cruz – Break Your Heart
Taio Cruz – Break Your Heart
Taio Cruz – Break Your Heart

Beyonce - Broken hearted girl <3


Underbart med lite snö!

Wiie äntligen så får vi lite snö.. Det är så mysigt och det lyser upp allting :) Slippa det gråa tråkiga skiten.. Jag älskar snö.. inte för länge . Men nu vid jul iaf :)
Sitter här med tända ljus drack nyss lite glögg och bara tar det lugnt. För att sammanfatta veckan :) Måndags skridskor med klassen sedan var jag hemma hos djana hela dagen, vi pluggade som fan till samhälle provet som var igår. Sedan var jag hemma hos mohamed resten av dagen igår, vi firade hans lillebror. Idag var det praktik hela dagen är helt slut.. Sista dagen i skolan på fredag sedan är det lov :) Och har bara softa lektioner imon :) Smink och samhälle, men eftersom att vi hade prov i tisdags så hoppas jag på att vi inte ska göra ngt speciellt då :)
Fredag blir det mys med tjejerna också , jag längtar! :)



Haha skolan, jag o eleonor

Jag o aldijana hih

Vill till Grekland nu!

Hejsan, sitter och lyssnar på en jätte bra grekisk låt just nu: http://www.youtube.com/watch?v=YBuKLotPqjY
Låten är jätte bra och älskar texten , han sjunger typ Överallt ska jag leta efter dig, överallt ska jag hitta dig, jag älskar dig. Lyssna på den :)

http://www.youtube.com/watch?v=aPENacbBq3Q&feature=related

Den är också bra :) Haha ofta ni bryr er men ändå :)

Jag längtar så mycket till Grekland just nu. Vi ska ha det så himla kul tjejer <3 Och kommer ju även åka med familjen . Så åker två gånger i sommar! Det kommer att va så himla härligt.. tror att sommaren 2010 kommer bli den bästa på länge!
Kollade nyss igenom bilder från Kreta i sommras.. så tänkte visa några:)



yoyo.

Hejsan, idag var det skolan hade bara sminklektionen sen fick vi gå hem från samhälle o plugga istället så stack hem. Sen åkte vi till några i hyllinge och bakade med dom och sånt MYSIGT :) . Imorgon är det egen hårvård i skolan vettefan om jag ska göra ngt med håret eller skita i det haha.. Sen på kvällen blir det bio med company. FRÅGA INTE VILKEN FILM VI SKA SE. för då skrattar ni. nu har ni nog listat ut vilken det är :) JA DET E NEW MOON. IGEN :D <3
haha men nu ska jag sova mina kära <3 PUSSSS
/NICOLE

<3


Denna dagen kan DÖ!

Hej, var hemma från skolan idag mådde nt så bra, är ledig imorgon.. skönt iaf.. ska till ullared med mamma o så.. hoppas det blir kul. Nu blir det nog duscha sedan se tv elr film o ta de lugnt.. för en gångs skull. Kommer nog inte att bli mycket sömn i natt..

Ha det fint!
/ NICOLE

Invigning

Hejsan :) Vaknade idag och sedan tog jag bussen för att åka till stan. Var på min salong där jag har praktik för att salongen har ju flyttat. Den är större nu och det blev jätte fint :) Iaf så hade den invigning idag, var där och hjälpte till att fixa där var mycket folk. Jag klippte en kille också :) Så får vara ledig en onsdag nu av dessa två som är kvar. SKÖNT! Sen kom jag hem åt och så, kollade tv och film . Gissa vilken film? Nej det är för svårt va? haha.
Nu ska jag bara chilla.. sedan blir det sova. Ledig imorgon iaf för lov från jobbet nu GISSA så skööööööönt det är att slippa vakna och åka och jobba..
Menmen ha det fint <3
LOVE / NICOLE<3


Ingenrubrik

Heeej :) har prov imorgon :( men fredag iaf :D Såg Prison Break nyss asså dooog när dom var där vid Michaels grav till och med jag ville gråta haha,, ASSÅ DET E HEMSKT var det tvungen att sluta att han dog..
aja, är jätte trött nu så tänkte sova.. pallar inte berätta hela livet här idag så sov gott :)

NICOLE = :'(

18 dagar kvar..

Hejsan idag har det varit en låååång dag. Tog bussen halv8 i morse för att hinna med tåget 7.50 eftersom att det var nationella i engelska idag. CHAUFFÖREN körde som en snigel och jag missade tåget :). Gissa om inte nästa tåg var sent också? JO. Kom typ 5 minuter försent men hade tur för dom skulle nyss dela ut papper så fick komma in haha.. Engelskan var faktiskt svår:s har aldrig haft svårt för engelska har alltid fått bra i de.. trodde det skulle vara superenkelt. Men nej hade FEL. haha..
Slutade skolan halv4 och sedan hade jag grekiska. Kom hem vid 6 tiden.
Nu så ska jag duscha och vänta på att PRISON BREAK <3 ska börja :) GÖTT!
Tänkte även se Twilight FÖR köpte den igår och den är så JÄVLA BRA ASSÅ är förälskad i filmerna .. såg den även igår ;) och kommer se den idag (A) Så är det när jag är kär i en film kan se den varje dag under en tid tills jag tröttnar :)
Menmen 18 dagar kvar tills jullov SKÖNT som fan:D
Har praktik imorgon, min salong har flyttat :) så ska bli kul att se den :D hihiih Pussssssss på eeer !


RSS 2.0