T R Ö T T !

Heeej, trött som fan idag somnade typ 4 i natt haha undra VARFÖR xD <3
Sedan skulle man upp halv8 för att åka och jobba.. döda mig.. sen blev det bio direkt efter jobb med Gufii vi såg New moon.. så JÄVLA BRA , men hata slutet det var riktigt dåligt :s men längtar som fan nu tills nästa film!! ÄR KÄR i twilight filmerna <3 iaf är helt slut nu asså kommer somna på sekunden så fort jag lägger mig.. Tack för en mysig kväll Gufii <3 jag älskar dig.. har saknat dig! <3<3<3



Sur sur sur

Ja har inte skrivit här på länge.. vet men har inte orkat.. har aldrig tid. dör snart.
Idag skolan hade kundmottagning. Klippte en tjej blev bra faktiskt blev nöjd.
Sen svenska vi håller på att göra en tidning nice!
Nu ska jag duscha för att vakna upp, sover inte bra om nätterna.. är alltid trött och hängig också.. pallar ej.
Snart PRISON BREAK <3 det kan iaf göra en glad :) PUSSHEJ

Lady GaGa - Bad romance <3

Rah rah ah ah, Roma roma ma ah, GaGa oh la la la!
Haha älskar när hon säger det..


Söndag..

Hej, söndag igen.. MEN ingen skola imorgon YEEEY :D <3 är fortfarande jätte förkyld och sjuk :( Men tänker faktiskt ändå gå till jobbet idag även om jag inte kan prata haha..  orkar inte sitta hemma o sega :s Såg titanic igår.. omg den ÄR SÅ BRA. gråter alltid i slutet :(
Jag saknar Grekland jätte mycket.. vill bara att sommaren ska komma tillbaka vill åka igen..till värmen och bara mysa och ta det lugnt äta o inte behöva tänka på något!
Menmen ha en underbar dag. Seeyaaa ;)


<3

I can’t stand by the side
And watch this life pass me by
So unhappy
But safe as could be

So what if it hurts me?
So what it I break down?
So what if this world just throws me off the edge,
My feet run out of ground

I gotta find my place
I wanna hear my sound
Don’t care about all the pain in front of me
I´m just trying to be happy


Lördag

Tja, jobbat idag halv10-16,00. Helt slut.. känns som denna dagen på jobb var extra lång eftersom att jag blivit mer sjuk.. är riktigt förkyld fryser och har ont i halsen o huvudet, har lock för öronen hela tiden. Skitjobbigt.. Vaknade typ 3 ggr i natt.. menmen. Sitter hemma nu och lyssnar på musik hittade en låt som jag lyssnade på när jag gick i 8an typ eller 7an eller vad det nu var. Den är så bra tänker på gamla tider. Jagged Edge- So amazing <3
Nu ska jag bara chilla ikväll och ta det lugnt vill bli bättre snart.. Menmen skriver kanske ngt mer sen fårse :) Annars ha en trevlig lördagskväll. Puss / NICOLIIINAAA <3 ;)


Fredag den 13:e

Hej! Idag var det fredag den 13:e :o men det hände inget dåligt med mig iallafall har faktiskt haft en hyfsad dag. Mitt matte prov fick jag se idag. Haha hade g nivå på ngn uppgift o nästan mvg på ngn helt blandat. men satsar på vg. Iaf Skolan hade modell i ljusarefärgning gick väll bra. Sedan mötte man upp favoritgirlsen <3 Fikade åt mat o allt vad vi åt HAHA ;) så skönt att bara umgås med er <3
Sen åkte vi hem jag stack hem såg idol, är väldigt förkyld :( jätte jobbigt.. :( man blir helt trött o allt.
Så blir det jobb imorgon i den iskalla bassängen. great :) NOT!
Ska snart ta o sova för måste upp tidigt imon.. Puss sov sött!


Don't try to explain your mind
I know what's happening here
One minute, it's love
And, suddenly, it's like a battlefield

One word turns into war
Why is it the smallest things that tear us down?
My world's nothing when you're gone
I'm out here without a shield - can't go back, now


Both hands tied behind my back for nothing, oh, no
These times when we climb so fast to fall, again
Why we gotta fall for it, now...
?


Heartless

The Fray- Heartless . <3

Hej bloggen. har inte skrivit på länge.. hinner inte.. mitt liv är stressigt haha! Var i skolan idag sen var det jobb. Kom hem såg Prison break, tänkte plugga men kunde inte åkte iväg med mamma o skulle göra en sak.
Imorgon är det äntligen fredag! Gud vad skönt ledig på måndag också! för att det är öppet hus på skolan på lördag men ska antagligen ta ledigt. YES. Är riktigt trött just nu och på dåligt humör-_- Men hoppas det blir bättre imorgon över en fika med mina giiirls <3 äntligen!


I´m so tired of this shit.









TRÖTT

Hejsan. Jobbat idag är helt DÖD somnade för sent i natt.. menmen kom sent till jobb också .. för missade bussen.. iaf sen blev det tv och GODIS GOTT :) ska träffa mohamed snart så SEEYAAAAAAA BYE

Hejdå Rabih :( Nicole = :'(

Tjaaaaaaaa haha :) Har inte hunnit skriva här alltså.. har haft prov varje dag som jag sa.. plus att jag har jobbat gått på grekiska apu.. osv.. jag kunde bra på proven fast jag pluggade ihjäl mig en dag innan.. ÄR SÅ STOLT över mig själv faktiskt. :) Och nu är det SÅ JÄVLA skönt att veckan e över..
Tog vaccinet igår förrästen.. asså stod 5 minuter innan o hade fortfarande inte bestämt mig om jag skulle göra det.. för man har ju hört om förlamningar o saker.. men till sist bestämde jag mig för att göra det efter att ha pratat med mamma och skolsköterskan.. känns okej. men va helt yr och hängig idag. o har väldigt ont i armen också.. men det har typ alla somt agit den haft.. så det går nog över snart men fett jobbigt:s menmen..
jobb imorgon ska vakna om typ 6 timmar KOMMER DÖÖÖ. men ändå skönt med helg..
Rabih åkte ut ur idol :( DET SUGER.. nu finns det ingen anledning att titta mer ju.. HAN ÄR SÅ SÖT O har så bra röst :). SYND.
Nej nu ska jag SOVA lite.. im tired.. HA EN UNDERBAR HELG BYEBYE <3
rolig bild :)

är på DÅLIGT humör.

Hejsan. Nicole är INTE så glad idag har nog vaknat på fel sida elr ngt ;)
Orkar inte göra ngt idag men har lovat djana att jag ska komma till henne.. vi måste ändå plugga så ja.. har prov VARJE dag nästa vecka. SKOJAR inte :). Måndag- eng redovisning, Tisdag- Svenska prov, Onsdag ingenting för har praktik den dagen. Torsdag- Prov i naglar, Fredag- Färgprov. JAG DÖR.
Menmen längtar tills fredag då allt är över och då behöver jag va med mina älsklingar <3 Fat o Hani.
Iaf tbx till idag. vaknade HALV2 idag. jävligt skönt faktiskt haha. Ska till djana vid 5-6 tiden för att fixa engelskan och sen på kvällen så ska vi på bio och se Michael Jackson This is it.
Nicole vill inte till skolan imorgon... känns som att lovet har varit en helg.. Menmen ha det fint skriver kanske imon. Puss.


RSS 2.0